¤,Örencik,¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

¤,Örencik,¤

PortalliAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ilgisizlik

+3
betül58
SiVasLi
abdullah_kuzu
7 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
abdullah_kuzu
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi

sitemizi begeniyormusunuz? : evet

ilgisizlik Empty
MesajKonu: ilgisizlik   ilgisizlik EmptySalı Nis. 01, 2008 2:14 pm

galiba siteye gereken ilgi gösterilmiyor herkesten katkı bekliyoruz
abdullah_kuzu
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptySalı Nis. 01, 2008 2:18 pm

örneğin köyümüze özgü yemekler tanıtılabilir.köyün adetlerini anlatan düğünlerde yapılan oyunlar ve nasıl oynandıkları yazılabilir.gelmiş geçmiş eskilerin resimleri vb.her türlü şey siteye eklenebilir hem köy tanıtılmış olur.hem site zenginleşir.
SiVasLi
Admin
Admin
SiVasLi

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptySalı Nis. 08, 2008 6:02 pm

haklisiniz ama ben kendi adima artik fazla gemiyecegim ..ama ugrarimda insallah devamli
abdullah_kuzu
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPaz Nis. 27, 2008 2:30 pm

iyi olur
betül58
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
betül58

sitemizi begeniyormusunuz? : 0

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyCuma Mayıs 16, 2008 3:15 pm

gerekilen ilgi gercekten gösterilmio..nedne böle bilmiorumm.biz burda bisey icin ugrasioz okadar emek verioz ama sanki insanlarin umrunda bile degil insan gercekten üzülüo yhnai:(Sad
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

sitemizi begeniyormusunuz? : und wie!

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPaz Mayıs 18, 2008 2:50 pm

evet, herkes bidigi yaşadıgı olayları yazsa bir ilgi oluşur. mesela benim çocuklugumda yunnaga giderdik. -40-54 sene önce- orada sürüler sulara atılır özel kişiler tarafından yıkanırdı koyunlar kesilir yemekler yapılırdı.şimdi dahi senede bir defa koyun -sürü olmasa da butür şenlikler yapıla bilir. ne yani olamazmı
betül58
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
betül58

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPaz Mayıs 18, 2008 9:49 pm

olabilir abi a haklisin harbi ama insanlar bunu istemesi lazim..azim oldukca ypamayacak bisey yoktur ama birininde basi cekmesi lazim..hadi seni cektin sayalim allah razi olsun:)devamida gelir ins.<Smile
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPtsi Mayıs 19, 2008 11:27 am

betül sultan, bu işin başını çekmek kolayda, katılımı paylaşımı çogaltmak lazım önce . haa, katılım nasıl çogalır?dün şöyle bir örencik köyü sitelerine girdim aman yarrabbi nekadar luzum süz site varmış kısacası kuvvet bölünmüş önce o,sitelere girerek, bu sitenin adresi verilmeli . bu sitenin o, eski cansız site olmadıgı anlatılmalı . peki bunu kimyapacak valla ben yapamam . zaten şu satırları yazarken zorlanıyorum canıım.herşeyi benden beklemeyin genç, dınamik olan sizsiniz yani galiba senin başına kalıyor yine allah yardımcın olsun . slm.
betül58
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
betül58

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyCuma Mayıs 23, 2008 2:46 pm

eger köylülerim isterse benim yapmayacagim bisey yoktur.:)elh. elimden gelio böle seyler abi ama istediklerini dile getirmeleri lazim..sadece senin demenle olmuo ne yazikki..zaten bu siteyi elimden geldikce yhani elimizden diyim güzellestirdik..bu site suan cok güzel aslinda ama degeri ne yazikki bilionmio...diger sitemiz kangalorenick.org sitesi sayesinde kac tane kaybolan köylülerimiz köyünü özünüü buldu..bunu sölemek sitemezdim..ama aynisi bu sitede olur ins...azicik gayret lütfen yhaa ...selamlar:)SmileSmile
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyCuma Mayıs 23, 2008 5:11 pm

betül sultan, inanmış bir insan bazen ordulardan daha kuvvetli olur. bu şu demek oluyor ,tek başımıza kalsakta bu site devam edecek inş . senin deyiminle o kadarrrrrrr. allaha emanet olunuz.
Tacettin
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi

sitemizi begeniyormusunuz? : idare eder

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyCuma Ara. 12, 2008 3:16 pm

selam,
tamam fikir veriyorum Smile
1- sitedeki üyler bir ay içinde 5 tane köylümüzü siteye üye yapsın (telefon açsın anlatsın ve siteye üye olması için ikna etsin)
2- her gördüğünüz köylüye siteyi anlatsın (siteniz ismi enterasan o yüzden akılda kalacak bir isim değil ama en azından yazılı olarak versin)
3- Dernek üye çalışması yapsın. Dernekte sitenin adresinin reklam panoları asılsın
4- kendi siteleri olanlar köyün derneğinin linkini eklesin sitesine
5- sitede üye olanlar şehirlerine göre buluşma günleri düzenlesinler.( İstanbuldakiler bir araya gelsin ankaradakiler bir araya gelsin kaynaşma ve siteyi tanıtma günleri)
6- Tanıdık ve internet kullanan herkese ulaşmak için bol bol mesaj atın
7- siteyi daha yararlı hale getirmek için çalışalım. Cemalettin bizim yapmamız gereken birşey varsa söyle yapalım.
8- köyümüzle ilgili a dan z ye herşeyi siteye ekleyelim ki insanların dikkatini çeksin ve aradığı herşeyi bulacak seviyede bir site olsun.
9- dernek daha aktif olsun site konusunda.
10- şimdilik bu kadar Smile))
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyC.tesi Ara. 13, 2008 12:45 pm

SA. tacettinim O, senin dediklerini aylar önce ben aciz söyledim.ve 7_ 8 kişi üye yaptım. sonuç? kendim çaldım- kendim oynadım nasılmı? şöyle, telefonla özel irtibatlar kurarak bu arkadaşları siteye davet ettim , bir teki hariç yönetimden üvey evlat muamelesi gördük. nezaketen de olsa bu gelenlere bir hoş geldin denmedi. bumudur türkün töresi -haa türk dedimde aklıma geldi, sana tavsiyem benim gibi öyle sık-sık türktende bahsetme illada bahsedeceksen amerika beslemesi, çoğunun başında islam cümlesi geçen(essahına canım kurban olsun) türkü-türkün eliyle yıkan şeylerden bahset ki yönetim dolaysıyla sevğili cemalettinin dikkatini belki çekersinde,özü dururken sahtesine itibar etmez.bizi biz yapan paylaşım sitelerini isteyen halis abisini belki anlamasına yardımcıolursun ALLAHA emanet olun.
betül58
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
betül58

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptySalı Ara. 16, 2008 12:22 am

halis abi sa öncleikle dedigin dogru hepimiz cagirioz kac kiside olsa siteye aama siteye cagirmaklan deil sadece bisey olmuoki suan nerden baksan var bi 100 üyemiiz ama bu üyeler herhangi bi konuda bi yorum yapmislarmi hayir sadece adlari gecio ama faaliyet.yok bize üye olan ve gercektende üye giib yorum veren üyelerlatzim lütfen arkdaslar.
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptySalı Ara. 16, 2008 12:47 pm

SA.Sultanım hele hoşgeldin şeref verdin.yine hayli bir zaman bizi öksüz koydun. bu arada geçmiş bayramınız mubarek olsun . sultanım ben kendi adıma konuşuyorum - davet ettiklerimin hepisi en az birer ileti yolladılar. açta oku, senin dışında kim cevap vermiş. üstüne-üstlük kendileri adına doğru bildikleri birkaç site rica ettiler sonuç, .sen olsan sende iştiyak kalırmı?. ben bile soğudum içimden tek satır yazmak gelmiyor.yinede ilgin için sağol .ALLAH razı olsun.SLM
betül58
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
betül58

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyÇarş. Ara. 17, 2008 5:39 pm

as abi hosbulduk evet baya bi zaman pek ilgilenemedim ben siteyle ama biraktigim gibiymis pek deisiklik yok:)bi yardim dernegiyle projeler vardi kurbanda onlarlan ilgilenmek zorunda kaldim.sana bisey demiom haklisin cagirdigin insanlarda 1 tanede olsa yorum yapmislar saolsunlar ama yetmio iste daha fazla yazilmasi lazim herseyden önemlisi insanlari zorla deil isteyerek bi sekilde buraya girmelerini saglamaliyiz.sende saol allah cümlemizden razi olsun.Vesselam
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPerş. Ara. 18, 2008 12:05 pm

SA ALLAH Yardımlarını makbul etsin ne güzel bu yaşta, bugüzelliklerin farkını bilmek bu arada ben seni ilğisizlik mevzuunda hiç suçlamadım.bilmeni isterim. daha çok paylaşımdan söz ediyorsun doğruda..... teşvik gömeyen sporcu yarışamaz vesselam.
betül58
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
betül58

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPerş. Ara. 18, 2008 5:18 pm

amin allah cümlemizden razi olsun icinde oldugum dernek almanya tarafindan taninmis ve kabul edilmis bi dernektir yanliz pek cok türk bilmez almnyada.bu dernegin üyelrinin ve yaridmseverlerinin cogu zaten müslüman olmus yabancilar cogunlukla almnalar.eger yardimci olmak isteyen bi hayirsevfewr varsa burdan iletiyim bizi cok sevindirir.www.muslimehelfen.org kücük bi grupla calisiyoruz fakat büyümeyi düsünüyoruz tabiki bunun icinde ilgi lazim.yok deil ama daha fazla lazim iste.buarada belirtmek isterim bu dernek gercekten illegal bir dernek deildir yaptiginiz yardimlar dogruca fakir ülkere ulastiriliyor.arzu ederseniz numaralarimiz var ordan arayip sorabilirsiniz.hangi ülkelere yardim yapildigi da sitenin icinde yer almakta bu yardimlardan türkiyede nasibini aliyor.gönlü isteyen buyursun baksin yinede saolun.bu dünyanin bide öbür dünyasi var unutmayalim.allah bize vermisse buna hem sükr etmemiz lazim hemde bizim durumumuzda olmayan insanlari düsünmemimiz lazim paylasmayi bilmemiz lazimki yüce rabbimiz bereket versin bacimiz ayseyi ve fatmayi vb.kardeslerimizi saolun allah razi olsun.vesselam
Tacettin
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyC.tesi Ara. 20, 2008 4:52 pm

S.A.
Şunu anlayamadım yönetim ve Cemallettin engeli mi var ? Konuyu tam anlayamadım... öyle birşey varsa kulakalrını çekerim Smile)
adı üstünde Örencik Köyü sitesi burda herkes özgür bir şekilde fikirlerini beyan edebilir insanları ötekileştirme ve dışlama olmazzzz... ayrımcılık varsa hiç birşey olmaz.. ayrımcılığın oldu yerde birlikten beraberlikten söz edilemez.. bu yönetim dedikleriniz kimler isimlerini yazsınlar birde ben tanıyayım.. Ayrıca Cemalettin görüşlere açıktır ama anlayamadım tam konuyu..
herkesin yaşam tarzı, siyasi görüşü, tuttuğu takımı, düşüncesi farklı olabilir önemli olan bütün bunları burda birleştirip eritip Örencikli kavramını oluşturabilmektir Eğer bunu yapamıyorsak yarın bir sürü site olacak ve insanların her biri bir yerde olacaktır hepside parça parça olacaktır. Herkesi kucaklayalım herkese saygı duyalım ve en önemlisi ötekileştirip dışlamayalım insanları kazanalım... bu arada evet galiba öyle bende kendim yazdım kendim okudum...
Ayrıca burda birşey daha itiraf edeceğim.. Örencikköyü diye bri site daha var. orda "Editör" olarak arkadaşlara bazı tavsiyelerde bulundum.. Cemalettin dahil beni nerdeyse köy hayini ilan ettiler Smile ayrıca yazdıklarımı da yayınlamadılar.. oysa ben çok güzel fikirler vermiştim.. herhalde zihniyet az olsun benim olsun zihniyeti. Smile) o sitede "EDİTÖR" ün kim olduğnu merak edenlere de açıklıyorum bendim....
O siteye girmiyorum giremeyecegimde orda kendiniz çalın kendiniz oynayın.. buraya da bakıyorum şimdilik.. insanlara kulak verin söylediklerini anlamaya çalışın Smile)
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPaz Ara. 21, 2008 12:29 pm

SA.Hele şükür biri ,demek istediğimi anladı.Tacettinim(önce kendini bir tanıt. kimlerdensin)madem beni anladın, mezuyu biraz daha açayım.ben diyorumki,aramızdaki kardeşlik,köylülük,insanlık bağlarını zedelememek şartı ile her konu (buna politikada dahil)işlensin,tartışılsın cemalettin benim kanımdan canımdan ancak benim gibi düşünmek zorunda değil. bende onungibi düşünmek zorunda değilim öbür siteye birdefa girdim birdahada girmedim. küçümsemiyorum ancak, dandiri dandiri dastana danalar gidi botanadan öteye ,ne, edebi ne,tarihi,ne dinini nede köyümüzün unutulmaya yüztutan adeti töresiyle alakalı birkonu yok. siteyi açıyorsun üstte hal-hatır,taziye faslı,altta Yüce türk milletine düşmanlıgı tescillenmiş basın sitelerinden( iyilerini tenzih ederim) başkada birşey yok. birde ben bilmeden o, editör kardeşimi bu siteye davet etmiştim. demek o, aykırı, ordu bozan sendin hemi? Very Happy SLM
betül58
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
betül58

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPaz Ara. 21, 2008 5:00 pm

öncleikle sa tacettin kardes gönderme yapio anladim sözleri bana.fakat herseyden önce gönderme yapmadan kim oldugunu bilsem ona göre cevabimida verebilirim.tanimadigim insanla pek tartismmak huyum deildir.buaraad bastan söleyim polemiye girmiycem hic geregi yok kardes sen fikir üretmekten cok elestiride bulunudun hadi bulun ona bisey demiom ama bu siteye emek veren insanlar var onlarin emegiini hice saymak bence hic dogru deil hele bi emeginiz icin saol AMA.. diye basla kardes satirlarina böle baslamyaan bir insandan kusura bakmayin ama iyi niyetli bi yaklasim pek bekleeyeemem neyse herkes kendisi bilir...bende cekinmem sölerim ben kkürtogullarindan seyhlerin torunu mehmet karakusun kizi betülüm.vesselam
karataş turgay
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
karataş turgay

Nerden : Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
sitemizi begeniyormusunuz? : HAKKIYLA YAPILAN HER İŞ GÜZELDİR

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPaz Ara. 21, 2008 10:44 pm

ben bu konuya pek vakıf olamadım buyüzden yorum yapamıyacasğım.
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPtsi Ara. 22, 2008 12:23 pm

SA.Yukarıdakı, yazıları okursan anlarsın. Very Happy
Tacettin
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyÇarş. Ocak 07, 2009 9:42 pm

herkses tekrar merhaba,
aynı konuyu diğer sitede gündeme getirdiniz ben tanımadan cevap vermem diye ne alaka tanıyınca ceplarınız değişecek mi ? tanıdığınız insana göre mi cevap veriyorsunuz iyi tanıyın o zaman ona göre cevap verin bende Örencik Köyünden kürtoğullarından Ahmet Ekinci'nin oğluyum.... İsmimde Tacettin...
Ayrıca ben Cemalettine söyleniyorum diye isim de verdim size söylememiştim. Başka bir konu emeği geçenlere bir çok kere teşekkür de etmiştim. Sadece eleştirmedim çözüm önerileri de sundum... yazdığım maddeleri okursanız onların eleştiri değil çözüm önerileri olduğunu anlarsınız. Ben size hiç asla gönderme yapmadım çünkü kim olduğunuzu burda ne yaptığınızı bilmiyorum ben Cemalettine söyledim. Ön yargılı gelsem burda ne işim olur benim. Köylülerimle görüşmek için geldim. Cevabı Cemalettinden beklemiştim ama neyse o da pek uğramıyor galiba siteye...
Halis abi ne aman gelsem yazmışsın helal olsun sana buranın bekçisi gibisin Smile)) küsmek yok.. darılmak yok.. ön yargı yok.. amaç birlik ve beraberlik... birlikte en güzeli yapmak.. Editörüm ama ya ben yanlış anlatıyorum ya da sizler yanlış anlıyorsunuz ... anlamadım gitti Smile))
Allaha emanet olun...
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPerş. Ocak 08, 2009 12:00 pm

SA.tacettinim, sen yinede yapıcı tenkit ve tavsiyelerini bizden esirgeme. editör sözcüğünü senin rumuzun olarak kullandım başka bir manada değil. bu arada sakın sultanım hakkında yanlış bir intibaya kapılmıyasın.o, mert kızdır ben kefilim .cümlemiz ALLAHAemanet olalım.
betül58
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
betül58

ilgisizlik Empty
MesajKonu: Geri: ilgisizlik   ilgisizlik EmptyPerş. Ocak 08, 2009 6:28 pm

saol halis abi..tacettin abiye gelince ben bisey demiom ozman sonucta cemal abim adina cevap verecek halim yok..ben sadece emege saygi diyorum baska bisey demiyorum...anlayan anladi...bence elestiri yapmaktansa gazzedeki kardeslerimiz icin dua edelim bu bence suan herseyden daha önemli...vesselam..

ilgisizlik
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki