¤,Örencik,¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

¤,Örencik,¤

PortalliAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

felfan baba yatırı hakkında

2 posters
YazarMesaj
aslan
Misafir

felfan baba yatırı hakkında Empty
MesajKonu: felfan baba yatırı hakkında   felfan baba yatırı hakkında EmptyPtsi Ocak 19, 2009 10:58 pm

felfan baba aslen örencik köyünde yaşamış aslı kafkaslardan çeçenyadan gelen aile kars üzerinden malatya akcadağa yerleşmiş şeyh şamilin zürriyeti akcadağda seyyid battal gazinin zürriyetiyle evlilik yapıp hısım olmuş çoğalmışlar oradan seyyid veli kişi adındaki şahıs aile eşrafını toplayıp akcadağ iri ağaç karacalar aşiretinden ayrılıp şimdiki örencik köyünü kurup yerleşmişler köylülerde hem şeyhlik hemde seyyidlik var bunu bana depremden sonra herekede demir yollarında çalışan akcadağ iriağaçlı şahıs anlattı
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

sitemizi begeniyormusunuz? : und wie!

MesajKonu: Geri: felfan baba yatırı hakkında   felfan baba yatırı hakkında EmptySalı Ocak 20, 2009 12:37 pm

SA .ALLAH Razı olsun celalim sayende bizi soyumuza bir adım daha yaklaştırdın.
aslan
Misafir

MesajKonu: cevap   felfan baba yatırı hakkında EmptyÇarş. Ocak 21, 2009 11:58 am

dayı yıllarca bizim köy ermeni ve ruslardan korkup secereyi gizli tutmuşlar mesela kumderesinde bizim köylüleri ot yığınlarıyla yakıp üzerinde kahfe pişirip içmişler ama artık o devirler geride kaldı bunu bana misdoemmimin karısı döndü abam anlatmıştı artık kabuğumuzdan çıkma zamanı
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

MesajKonu: Geri: felfan baba yatırı hakkında   felfan baba yatırı hakkında EmptyPerş. Ocak 22, 2009 11:45 am

SA. HAH işte bende onu demek istiyorum ,bu mubarek millet aşiret mensubu değildir binlerce yıllık seceresi var .var olmaya varda başındakı senden olmayınca, millette geçmişini saklar oldu .sağol yeğenim ALLAh senden razı olsun SLM.
sehzade87
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
sehzade87

MesajKonu: Geri: felfan baba yatırı hakkında   felfan baba yatırı hakkında EmptyC.tesi Şub. 14, 2009 9:23 pm

Bende bu örenciklilerin yiğitliği nerden geliyor diyorum.Allah razı olsun yazan abimizden.
halis karaca
örencik Ahalisi
örencik Ahalisi
halis karaca

MesajKonu: Geri: felfan baba yatırı hakkında   felfan baba yatırı hakkında EmptyPaz Şub. 15, 2009 1:58 pm

SA. LA, Şehzadem nerelerdesin özlettin kendini.gerçekten çok özledim. gözlerinden öpüyorum. ALLAHA emanet olalım.

felfan baba yatırı hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Baba
» Ben Sana Baba Dedim