¤,Örencik,¤
|
|
| Biz Türküz ..! ya siz ne'siniz ? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
abdullah_kuzu örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 54 Nerden : kangal sitemizi begeniyormusunuz? : evet Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Biz Türküz ..! ya siz ne'siniz ? Paz Şub. 01, 2009 10:16 pm | |
| Sahibi yanındayken, köpekler havlar kurda, Yalnız kaldığı anda, duvar dibine siner. Boynundaki takılmış, zinciri unuturda, Kemikten gelen gücü, kendi kudreti sanar
Senin gördüğün rüya, artık uykudan uyan, Seni mayına sürer, tasına kemik koyan, Türkün sabrı taşarsa, düşünmez zarar, ziyan, Kuruların yanında, epeyce yaş'ta yanar.
Sahibine güvenme, o Türk'ü iyi bilir, Kararlı Türk görürse, birden Türk dostu olur, Olmasa da ne olur, oda payını alır, Sonunda hakkın olan, yumruk tepene iner.
Yemlik bir başlangıç bu, birde sen sonu düşün, Hesabı alınacak, döktüğün kanı düşün, Mihverinin eksenden, çıktığı günü düşün, Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
Hata senin değil ki, kimliğimden kaçmamda, Kıçın sıkıntıdayken, sana kucak açmamda, Maskesine aldanıp, başa soysuz seçmemde, Uyandım, çok yakında, bu soysuz da tahttan iner.
Havlamadan önce, bir havladığın yere bak, Birazcık tarih oku, o kelleni kumdan çek, Bir aşiret başısın, cürmün kadar yeri yakarsın, Senin yaktığın ateş, burdan tükürsem söner..
Bir Savasçı Vedası
Bilin ki, Ölsem'de, hep devlerle savastım
Ölmeden son bir defa saldırıp gidecegim
Benim silahım yoktu, bilgimle,ellerimle dövüstüm
Bu yalnız savaslarda çıldırıp gidecegim
Bu dünya bastan yalan, bir tek Türk alemi gerçektir
Ben kime egileyim, Tanrı bir, Tanrı tektir
Bilirim ki, amenna, kefenin cebi yoktur
Ceplerimi kanımla doldurup gidecegim
Bir sen kal bu meydanda, bu nasıl bir savastır
Bir sen gerçegi unut, ya bu nasıl bir düstür
Gelen bir akıl versin , bu ne garip bir istir
Alemi ;
Sözde kürdistan hayali görenlerin üstüne güldürüp gidecegim
Kalbimde bir bayrak var, asırlarca yası var
Kırk parçaya bölünmüs bir milletin düsü var
Gökyüzünün mavisi, bir bozkurt'un bası var
Ben bu Türk bayragını göge kaldırıp gidecegim
Ben kar olup yagayım, bu daglar sevmesin beni
Imanlı bir Türk'üm ya, solcusu-sagcısı sevmesin beni
Ben bu çagı sevmedim, bu çagda sevmesin beni
Bu serefsizlerin hayallerini en son öldürüp gidecegim
BEN YINEDE BÜYÜK TURANA DOGRU
OLAN YOLUMA GIDECEGIM...!
Biz Türk Milletiyiz, Biz kitabelereTarihler düsenleriz Biz çaglar açar, çaglar bitiririz Biz bu topraklarda bir ölür,bin diriliriz
Biz Türk Milletiyiz Biz al bayraga sevda çekeriz Biz hasreti de ,vuslatı da, Biz vatan için ölmeyi de biliriz....
Biz hepimiz Çanakkaleyiz Inönüyüz, Anafartalariz ,Izmiriz Biz bu vatanin gazisiyiz, Sehidiyiz.... Biz ******'ün neferleriyiz...
Biz Türk Milletiyiz Biz 19 mayis , biz 23 Nisan Biz 30 Agustos dan 29 Ekime Destanlar yazip da gelenlerdeniz...
Biz Türk Milletiyiz Dosta dostuz , düsmani kahrederiz Bizde her sey affolur da, Hiyaneti affetmeyiz...
Biz Türk Milletiyiz köydeyiz, kentteyiz,meclis biziz Ezelden ebede, bilenler bilir, Biz miyavlamayiz efendiler,biz KÜKRERIZ...
Oğuzam Türk menem... Bayatlardan Türkmenem... Damarlarındaki asil kan Aslına çektiğin ırk menem... Yaprağın asılı dallar Gövdeni taşıyan kök menem... Yolunu gözleyen yar Aşkınla çarpan ürek menem... Can içre canan bilmişem gavim gardaş, Nerdesen...
Yedi koldan, yirmidört boydan gelmişem Orta Asyadan... Yayından fırlayan ok Huduttan hududa atılan mızrak Deli havalar soluyan kısrak gibi esmişem... Az gitmişem, uz gitmişem Dere tepe düz gitmişem... Kuş uçmaz kervan geçmez dağları Göçebe adımlarla gezmişem... Irağı yakın, yurdumu Irak eylemişem... Tırnaklarımla oymuşam tortu kayaları kıraç toprakları gözyaşlarımla sulak etmişem... Kızgın tohumlar serpmişem Emek vermişem Aşa getirmişem... Türk illerine haber salmışam gavim gardaş, Nerdesen... | |
| | | | Biz Türküz ..! ya siz ne'siniz ? | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|