¤,Örencik,¤
|
|
| BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
karataş turgay örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 300 Yaş : 39 Nerden : Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan sitemizi begeniyormusunuz? : HAKKIYLA YAPILAN HER İŞ GÜZELDİR Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? C.tesi Şub. 14, 2009 7:46 pm | |
| s.a öncelikle bu site'ye emeği geçen herkeze teşekkür ederim, ben sizlere acizane bir fikrimi arz etmek istedim, ben bu siteye 8 aydır üyeyim ve samimiyetle söylemek istiyorum fevkalade ve ben online oldugum mütdetçe hiç kimseyle birebir konuşma fırsatı bulamadım sizinde aynı şeyleri düşündüğünüzü sanıyorum, ben online olduğumda kimse olmuyo, kimse uzun süre burda kalmıyor, ve kimse kimseyle konuşma fırsatı bulamıyor mesela geçengün nette bakarken deliktaş'ın sitesini buldum vallaha imrendim,nekadar aktif üyevar benim fikrim şu en azından pazar günü dahi olsa belirli bir saatte müsait olanlar sitede aktif olsunlar enazından konuşma fırsatı buluruz, bu saat konusunda'da ben yanlız karar veremem sizler bu formu okuduğunuzda fikirlerinizi yazarsanız ortak bi karar'la herkezin en fazla yararlanacağı saat lerde aktif oluruz herkeze şimdiden teşekkürler sürçü-lisan ettimse affola. | |
| | | halis karaca örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 71 Nerden : Vatan toprağının her yerinden(alanya) sitemizi begeniyormusunuz? : und wie! Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? Paz Şub. 15, 2009 1:52 pm | |
| SA.Aynen katılıyorum.inşallah dikkate alınır. | |
| | | karataş turgay örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 300 Yaş : 39 Nerden : Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan sitemizi begeniyormusunuz? : HAKKIYLA YAPILAN HER İŞ GÜZELDİR Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? Paz Şub. 15, 2009 10:01 pm | |
| inşallah dayıcım inşallah | |
| Konu: Geri: BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? C.tesi Şub. 28, 2009 10:37 am | |
| artık bununda bi önemi kalmadı zaten dikkate alanda olmadı'ya | |
| Konu: Geri: BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? C.tesi Şub. 28, 2009 10:39 am | |
| | |
| | | Tosun Paşanın Varisi örencik Ahalisi
| Konu: Geri: BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? C.tesi Mart 28, 2009 4:18 pm | |
| Slm.Alyk.aranıza beni kabul etmeme gibi şansınız yoktur.Bir sorun neden Çünkü ben Tosun Paşanın Bahtlı torunuyum. | |
| | | halis karaca örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 71 Nerden : Vatan toprağının her yerinden(alanya) sitemizi begeniyormusunuz? : und wie! Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? Ptsi Mart 30, 2009 11:47 am | |
| | |
| | | | BULUŞMA OKUYUN LÜTFEN...? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |