| slm | |
|
+6şimşir_58 Admin abdullah_kuzu betül58 SiVasLi naki 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
betül58 örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 32 Nerden : 0 sitemizi begeniyormusunuz? : 0 Kayıt tarihi : 13/01/08
| Konu: Geri: slm Cuma Nis. 04, 2008 3:00 pm | |
| sa bence böle önyargili olmayin..bende bu sitenin adminiyim yani sayilirim ve bu siteylede elimden gelen kadar ilgilenmeye calisiom..evt site cemalettin selvi adina acildi ama kendisi islerinin yogunlugu yüzünden fazla ilgilenemedigi icin bana ve kizina devretti..ve bencede yeterince ilgileniom tabi yine siz bilirsiniz ama... | |
|
| |
SiVasLi Admin
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 36 Nerden : almanya Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: slm Salı Nis. 08, 2008 6:06 pm | |
| tabi fikrinizi soyleyebilirsiniz ama kim dort dortlukki biz olalim oyle degilmi hatasiz kul olmazmi bizimde kendimizce hatlarimiz eksiklerimiz olabilir.. bide su var gonlunden icinden geliyorsa siteye gelirsin admin sin diye gelme diye bir mecburlugumuz yok sonunca tum örencikliler acildi bu sayfa sadece bir öncülük yaptik biz devami gelir diye ..hersey karsidan beklemeden daha guzel ...allah a emanetsiniz | |
|
| |
abdullah_kuzu örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 54 Nerden : kangal sitemizi begeniyormusunuz? : evet Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: slm Çarş. Nis. 09, 2008 1:49 pm | |
| | |
|
| |
betül58 örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 32 Nerden : 0 sitemizi begeniyormusunuz? : 0 Kayıt tarihi : 13/01/08
| |
| |
halis karaca örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 71 Nerden : Vatan toprağının her yerinden(alanya) sitemizi begeniyormusunuz? : und wie! Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: slm Paz Mayıs 18, 2008 3:06 pm | |
| yenilik bekleyen canlarım , bu siteyi girip dolaşmanın dışında ne katkınız oldu.türkmilletinin hiç sevmedigim bir tabiatıda budur her güzellikte bir kusur arar ,ve bu konuda bayagı beceriklidirde o, kusuru bulur. mübarekler başınızda yönetici olmazsa kendinizi yalnızmı hissediyosunuz ? siz bir yenilik getirin yeni konu başlıkları açın hele, sitede olanlar bir başlayalım belki dıkkatleri çeker . allaha emanet olunuz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 71 Nerden : Vatan toprağının her yerinden(alanya) sitemizi begeniyormusunuz? : und wie! Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: slm Paz Mayıs 18, 2008 3:10 pm | |
| karınca kararınca ,bu işe göz nuuru dökenlerede teşekkür etmeye alış mamız lazım. çünki yapılan çokta basit bir işdegil | |
|
| |
betül58 örencik Ahalisi
| Konu: Geri: slm Paz Mayıs 18, 2008 9:46 pm | |
| saol abi bize demsi düsmez..ama birilerinin bunu görmesi ve tesekkür etmesi cok sevindirici bisey..allah razi olsun. | |
|
| |
karataş turgay örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 300 Yaş : 39 Nerden : Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan sitemizi begeniyormusunuz? : HAKKIYLA YAPILAN HER İŞ GÜZELDİR Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: slm Cuma Haz. 06, 2008 7:35 pm | |
| slm arkadaşlar ben daha yeni katıldım yorumları okudumda bencede biraz geliştirilmesi iyi olurdu yinede güzel olmuş elinize saglık | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Cuma Haz. 06, 2008 8:38 pm | |
| vayyy, benim öz yegenim dayısının yanında yerini almış. hoş geldin safa geldin. sitenin şenlenmesine gelince, oda sizin gibi gençlerin elinde. fikir üretin fikir . haydi kolay gelsin slm | |
|
| |
atilla örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 35 Nerden : örencikli sitemizi begeniyormusunuz? : ziyaret edende olsa daha iyi olcak ama yinede iyi olmuş Kayıt tarihi : 04/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: slm C.tesi Haz. 14, 2008 8:50 pm | |
| hoş geldin Atilla! kendini tanıtırsan seviniriz.slm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 300 Yaş : 39 Nerden : Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan sitemizi begeniyormusunuz? : HAKKIYLA YAPILAN HER İŞ GÜZELDİR Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: slm Paz Haz. 22, 2008 1:03 am | |
| SLM ARKADAŞLAR BENDE FİKRİMİ BEYAN ETMEK İSTERİM BENCE VİDEO PAYLAŞIMI RESİM PAYLAŞIMI OLMASI İYİ OLURDU BENCE SADECE FORMLA OLMUYOR SADECE FİKİR. | |
|
| |
atilla örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 35 Nerden : örencikli sitemizi begeniyormusunuz? : ziyaret edende olsa daha iyi olcak ama yinede iyi olmuş Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: slm Perş. Tem. 17, 2008 8:32 pm | |
| valla nasıl tanıtsam örencikliyim siz kimsiniz | |
|
| |
atilla örencik Ahalisi
| Konu: Geri: slm Perş. Tem. 17, 2008 8:49 pm | |
| anket yapsanız olmazmı? istekleri olanlar yazsın artık kim yetkili ise istekleri elinden geldigi kadar yapacaktır.....demi? | |
|
| |
atilla örencik Ahalisi
| |
| |
atilla örencik Ahalisi
| Konu: Geri: slm Perş. Tem. 17, 2008 8:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Perş. Tem. 17, 2008 8:57 pm | |
| Atillacıgım. ben kendimi-örencikliler tanışma yeri-sayfasında tanıttım sanada t avsiyem sende kendini aynı sayfada tanıtki ögrenelim slm. anket sorunu yönetim elbette dikkate alacaktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Perş. Tem. 17, 2008 8:59 pm | |
| Aleykum selam. | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Perş. Tem. 17, 2008 9:07 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 54 Nerden : kangal sitemizi begeniyormusunuz? : evet Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: slm Salı Ağus. 12, 2008 10:04 pm | |
| ben resim gönderiyorum inşallah vakit bulabilirsem kangal ,köy ve bozarmut sulama göletine ait resim göndereceğim orada daha büyük balık tutamadım tutarsam gönderirim | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Çarş. Ağus. 13, 2008 11:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Paz Ağus. 17, 2008 8:58 pm | |
| balık yok ama bir kaç resim gönderdim bozarmuttan | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Salı Ağus. 19, 2008 8:24 pm | |
| Abdullahım ben resimleri göremiyorum? | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Paz Eyl. 07, 2008 1:52 am | |
| hiç birinimi göremiyorsun abi,yoksa bu son gönderdiklerimimi | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Paz Eyl. 07, 2008 12:11 pm | |
| S.A Son gönderdiklerini . | |
|
| |
| slm | |
|