| slm | |
|
+6şimşir_58 Admin abdullah_kuzu betül58 SiVasLi naki 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tacettin örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 15 Nerden : İstanbul sitemizi begeniyormusunuz? : idare eder Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Geri: slm Çarş. Ekim 22, 2008 11:10 am | |
| Arkadaşlar siteye üye sayısını ve aktif olmalarını sağlamak için sitede değil site dışında reklam ve tanıtım yapmak lazım... siteyi köylülere duyurmak için dernek kanalıyla yazı göndermek lazım.. galiba birkaç tane site var bunlarıda bir arada toplamak lazım. dernekte sitenin adresi yazamalı gelen görmeli. herkes kendi çevresindekine bu adresi iletmeli ) | |
|
| |
halis karaca örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 71 Nerden : Vatan toprağının her yerinden(alanya) sitemizi begeniyormusunuz? : und wie! Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: slm Çarş. Ekim 22, 2008 11:27 am | |
| SA.yok tacettinim olmaz! bu işi yapacak(sultanım hariç)yönetimin başı editör kardeşimle dette .eski, ve ne uzayan ne kısalan siteyi terkedemiyorlar. biz bir kaç haber sitesi rica etttik ki bu siteler türke ve islama saygılı sitelerdi.yani bizdenlerdi yok ödümüz patladı korktuk ya siyasete bulaşırsak diye simdi herkesin huzurunda yönetime soruyorum eski sitedeki türk lafına dahi tahammülü olmayan Amerikan kürt beslemesi gazete ve haber sitelerini oraya korken hiç araştırdınızmı yoksa içinde İSLAM, veMÜLÜMANLIK geçen her kuruluş mübahmıdır Abdullah ibnisebede müslümanım diyorduYÜCE RABBİM BASİRETİMİZİ BAĞLAMA. | |
|
| |
karataş turgay örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 300 Yaş : 39 Nerden : Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan sitemizi begeniyormusunuz? : HAKKIYLA YAPILAN HER İŞ GÜZELDİR Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: slm Çarş. Ekim 29, 2008 11:43 pm | |
| s.a herkeze bu konularda bi kaç kelimede ben yazmak istedim sitenin aktif olması için duyuru yapalım demişsin tacettin abi ama duyurudan daha önemlisi sitenin eski üyelerinin aktif olmaları daha güzel olmazmıydı ha ben şahsım adına bu siteden çok memnunum ha bikaç eksik var oda olsa fena olmaz mesela haber portalı video paylaşım'ı resim sv. site yöneticilerinin bu konularda bişeyler yapacağını düşünüyorum haklı çıkacağımı umuyorum..selam ve dua ile. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 71 Nerden : Vatan toprağının her yerinden(alanya) sitemizi begeniyormusunuz? : und wie! Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: slm C.tesi Kas. 15, 2008 12:11 pm | |
| SA. daha çooook beklersin. | |
|
| |
karataş turgay örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 300 Yaş : 39 Nerden : Uyan Türk Evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan sitemizi begeniyormusunuz? : HAKKIYLA YAPILAN HER İŞ GÜZELDİR Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: slm C.tesi Kas. 15, 2008 5:13 pm | |
| a.s dayıcım isteyenin bir yüzü kara | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Çarş. Kas. 26, 2008 11:51 am | |
| SA yok yeğenim mesele yüz meselesi değil , mesele ,özü dururken ithal inançlara sahip çıkma bizden olmayanları bizden fazla sahiplenme aslını reddetme özüne yabancılaşma meselesi. beni en çok üzende karacalardan birinin bunu yapmaması. veee sitedeki köylüleriminde bu aslına sırt dönüşe (helede islam adına ne alakası varsa ) göz yumup sessiz kalması vesselam. | |
|
| |
Tacettin örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 15 Nerden : İstanbul sitemizi begeniyormusunuz? : idare eder Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Geri: slm Cuma Ara. 12, 2008 2:56 pm | |
| selam, tamam fikir veriyorum 1- sitedeki üyler bir ay içinde 5 tane köylümüzü siteye üye yapsın (telefon açsın anlatsın ve siteye üye olması için ikna etsin) 2- her gördüğünüz köylüye siteyi anlatsın (siteniz ismi enterasan o yüzden akılda kalacak bir isim değil ama en azından yazılı olarak versin) 3- Dernek üye çalışması yapsın. Dernekte sitenin adresinin reklam panoları asılsın 4- kendi siteleri olanlar köyün derneğinin linkini eklesin sitesine 5- sitede üye olanlar şehirlerine göre buluşma günleri düzenlesinler.( İstanbuldakiler bir araya gelsin ankaradakiler bir araya gelsin kaynaşma ve siteyi tanıtma günleri) 6- Tanıdık ve internet kullanan herkese ulaşmak için bol bol mesaj atın 7- siteyi daha yararlı hale getirmek için çalışalım. Cemalettin bizim yapmamız gereken birşey varsa söyle yapalım. 8- köyümüzle ilgili a dan z ye herşeyi siteye ekleyelim ki insanların dikkatini çeksin ve aradığı herşeyi bulacak seviyede bir site olsun. 9- dernek daha aktif olsun site konusunda. 10- şimdilik bu kadar )) | |
|
| |
Tacettin örencik Ahalisi
| Konu: Geri: slm Cuma Ara. 12, 2008 3:00 pm | |
| evet yararlı linkleri gözden geçirelim gerçekten yararlı linkler hangileri?? İnsanların hergün kullandığı siteler hangileri? bunları iyi analiz etmek gerekiyor.. | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Paz Ara. 21, 2008 12:39 pm | |
| SA.Tacettinim, neyin analizini yapıyorsun? ne, yararlı linki, önüne ne konursa yemek zorunda olduğunu hala anlamadınmı ? haa birde sıkışınca- benden bu kadar daha iyi yapan varsa buyursun- tatlısı servis ediliyor.SLM | |
|
| |
Tacettin örencik Ahalisi
| Konu: Geri: slm Çarş. Ocak 07, 2009 9:29 pm | |
| o zaman buyurun burdan yiyelim ))))) | |
|
| |
Tacettin örencik Ahalisi
| Konu: Geri: slm Çarş. Ocak 07, 2009 9:29 pm | |
| yazdıklarımın bir kısmı silinmişmi bana mı öyle geldi???? | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Perş. Ocak 08, 2009 11:49 am | |
| SA.Tacettinim, yine anlamadın yemek dedimse, hemen ağzın sulanmasın bu,sanal yemek oluyor yoksa halbüyenin kombesi değil kendine gel. | |
|
| |
naki örencik Ahalisi
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 06/02/08
| Konu: Geri: slm Salı Ocak 13, 2009 8:35 pm | |
| dünyadan türkiyeden haberler paylaşmamız için bi bölüm yapılsa iyi olur.....mesela günlerdir filistinde katliam yapılıyo ama sitede değinilmemiş... | |
|
| |
| Konu: Geri: slm Çarş. Ocak 14, 2009 12:17 pm | |
| SA.Sevgili kardeşim galiba gözünden kaçmış .ben(yıbaşı) başlığıyla filistin konusunu açtım, ancakkimse ilgi götemedi her zamanki ciddi konular gibi kaynadı gitti yılbaşı başlığına bak lütfen. | |
|
| |
SiVasLi Admin
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 36 Nerden : almanya Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: slm Salı Şub. 03, 2009 6:18 pm | |
| SA Cemalin gülü al sana başlık herkes köyümüzün kaybolmaya yüz tutmuş bir adetini yaz sın. hepimiz o,konuyu iyice bir işleyip sonuçlandıralım. o,konu bitmeden başka konuya geçmeyelim. | |
|
| |
| slm | |
|